Sortowanie
Źródło opisu
Katalog księgozbioru
(1)
Forma i typ
Książki
(1)
Poradniki i przewodniki
(1)
Dostępność
dostępne
(1)
Placówka
Filia nr 9
(1)
Autor
Suliga Barbara
(1)
Rok wydania
2010 - 2019
(1)
Okres powstania dzieła
2001-
(1)
Kraj wydania
Polska
(1)
Język
polski
(1)
Odbiorca
Dorośli
(1)
Temat
Kulinaria
(1)
Wielkanoc
(1)
Gatunek
Książka kucharska
(1)
Dziedzina i ujęcie
Kulinaria
(1)
1 wynik Filtruj
Książka
W koszyku
Wielkanocne przysmaki / opracowanie redakcyjne Barbara Suliga. - Poznań : Olimp Madia, cop. 2010. - 75, [1] strona : ilustracje kolorowe ; 25 cm.
(Kuchnia Świąteczna)
Odbiorca
Dziedzina i ujęcie
Kolorowo ilustrowane przepisy na dania wielkanocne wraz z propozycjami podania i dekoracji stołu.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Filia nr 9
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 641/642 (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej